Мария Витих с ново дарение

И тази година голямата габровска дарителка, Мария Витих от гр. Карбен, Германия беше съпричастна към нуждаещите се в Габрово. Високите транспортни цени не я отказаха да изпрати отново цял камион с необходими предмети за социалните структури в града.

ЖБД „Майчина грижа“, чийто член е г-жа Витих разпредели дарението - спално бельо, завивки и медицински принадлежности за Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания“; спално бельо, хавлии, матраци, електрическо легло за лежащо болни и др. за Дома за стари хора в Караисен; медицински принадлежности за ДКЦ 1; апарати за кръвно, кръвна захар и за инхалации – за кметствата в Община Габрово.

Над 100 раници за бъдещите първокласници бяха раздадени на децата от габровските детски градини. Благодарим на Община Габрово, че ни помогнаха за транспортирането до всяка детска градина.

Благодарим на г-жа Мария Витих за добротата и съпричастността! Пожелаваме й много здраве и нека в голямото й сърце винаги има място за нуждаещите се от внимание и грижи!

Следвайте ни в Instagram https://www.instagram.com/maichina_grija_gb/