НАГРАДА ЗА ВИКТОРИЯ!

И тази година ЖБД „Майчина грижа“ подкрепи ученик от Центъра от семеен тип за деца без увреждания към SOS Детски селища – Габрово. Това беше зрелостника Виктория Нисторова - ученичка от 12 клас на Професионална гимназия по туризъм „Пенчо Семов“ – Габрово, Специалност „Приготвяне на кулинарни изделия и напитки“

Тя е отлична ученичка, активна във всички училищни и извънучилищни инициативи. Печели първи места в училищни състезания по специалността, както и на национално ниво. Кандидатства в различни стипендиантски програми и проекти и печели финансова и методическа подкрепа. Тя е целеустремена, смела и последователна. Участва активно в Младежкия консултативен съвет на Сдружение SOS Детски селища.

Демонстрира зрялост и трудолюбие, което я прави достоен носител на наградата на Женско благотворително дружество „Майчина грижа“. Дружеството закупи тоалета за абитуриентския й бал.

 Наградата се предоставя от г-н Иван Несторов - наследник на д-р Тота Венкова. Благодарим му за голямото сърце!

 Виктория ще кандидатства в Пловдивския университет „Паисий Хилендарскии”, специалност „Начална училищна педагогика“ и „Предучилищна педагогика“.

Да й пожелаем успех и на добър час по новия й път в живота и да я поздравим за рождения й ден, на 23 май тя ни посрещна в приятна обстановка в Ресторант „Мак“. Там присъстваха всички добри хора, които са я подкрепяли, както и нейните приятели!

Пожелаваме й да бъде здрава, да следва смело мечтите си, да среща добри хора по пътя си и да остане добър човек!

 

Следвайте ни и в Instagram https://www.instagram.com/maichina_grija_gb/