БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КУЛИНАРЕН БАЗАР

В навечерието на Габровския карнавал, на 19 май 2023 г., ЖБД „Майчина грижа“ проведе традиционния си пролетен благотворителен кулинарен базар.

Каузата отново е „Набиране на средства за еднократна стипендии на зрелостници от габровските гимназии и средни училища с отличен успех и в неравностойно социално положение“. Част от средствата ще се използват и за каузата ни „За качествено здраве на село“ – за провеждане на медицински прегледи на възрастните хора в населените места на Габровската община, които се провеждат с екип от ДКЦ1 и с финансовата подкрепа на Община Габрово.

Събраната сума от базара е 1816 лв.

Изказваме голяма благодарност на всички габровци и гости на Габрово за подкрепата! Голяма благодарност и на всички хора, които даряваха допълнително суми за каузите ни.

За да се случи тази инициатива, освен с кулинарните изделия на дамите от Дружеството, участваха и много наши приятели. Благодарим на: Дарина Маринчевска, Снежана Гатева, Младен Неделчев, Милена Саратлиева, Красимира Василева, Пепа Боева, Даниела Тинчева, Маргарита Рашкова, Ива Кирова, Ралица Петкова, Цанка Тачева, Пролетина Тотева, Ресторант при Хотел „Мак“, Пекарна L’ Italiano, Пицария „Мания“, Пекарна „Светофара“, Кулинарна къща „Николов“, The Bothers, Пицария „Фреш“, Кулинарна къща „Домашни вкусотийки“ и Ресторант „Клуб на архитекта“.

Благодарим от сърце за Вашата съпричастност! Всички Вие сте доказателство, че заедно можем повече!

Събрали сме се да творим добро!

Следвайте ни в Instagram https://www.instagram.com/maichina_grija_gb/