БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КУЛИНАРЕН БАЗАР

На 21 май, в карнавалния ден на Габрово, Женско благотворително дружество „Майчина грижа“ проведе БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КУЛИНАРЕН БАЗАР. Продуктите бяха домашно приготвени от дамите на Дружеството и с голямо разнообразие. Предлагахме и продукти от фирми, които ни подкрепят всяка година!

Събраната сума е 1480 лв., в която се включват и лични дарения на членове на Дружеството.

Удивително беше, че въпреки поскъпването на живота имаше хора, които даваха повече пари, отколкото беше стойността на закупените продукти, а други – просто оставяха пари без да закупят нищо. Хората питаха за каузата, за която събираме пари и ни поздравяваха, и най-интересен беше факта, че питанията бяха повече от младите хора.

А парите ще бъдат изразходвани за Фонд „Д-р Тота Венкова“, от който даряваме еднократна стипендия на зрелостник с отличен успех и в затруднено финансово положение от всяка от 4-те гимназии в Габрово.

Благодарим от сърце за подкрепата на фирмите: Сладкарска къща „Мина елит“, Ресторант „Рест“, Пекарна „При моста“, Пицария „Мания“, Фирма „Фарес фуудс“, Пекарна „Николови“, „Едит 12“ ЕООД, Църква „Успение на Пресвета Богородица“, както и на нашите приятели: Габриела Йосифова, Дарина Маринчевска, Теменуга Маринова, Жанета Кирчева, Красимира Василева, Миглена Саратлиева, Адриана Чокоева и на доброволеца Росен Николов.

БЛАГОДАРИМ НА ГАБРОВЦИ И НА ГОСТИТЕ НА ГАБРОВО ЗА ПОДКРЕПАТА! ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА ТВОРИМ ДОБРО!

Стефка Василева – председател на Дружеството