Първо издание на възобновената инициатива „Училище за родители“

По инициатива на ЖБД „Майчина грижа” бе възобновена инициативата „Училище за родители”. В приятна обстановка в кафето на Търговски център Тера мол, на 4 юни се проведе първото издание на тема: „Хомеопатични съвети за цялото семейство. Лятна хомеопатична аптечка”. По достъпен и увлекателен начин лекторът д-р Зорка Угринова, един от създателите на Европейската школа по клинична хомеопатия, сподели полезен опит с присъстващите дами от различните възрастови групи, след което проведе лични консултации с всеки по вълнуващите го проблеми.

Всички присъстващи получиха подаръци от Boiron – Лятна хомеопатична аптечка, книжка „Моята хомеопатична аптечка“, с която да се подготвим за първа реакция с хомеопатичните медикаменти, смарт (умни) памперси за бебета за диагностика у дома на инфекция на пикочните пътища и др.

Училището е безплатно за участниците.

Събитието уважи г-жа Ралица Манолова – областен управител на Област Габрово, която в няколко емоционални и съдържателни думи към публиката изрази своето удовлетворение от възобновяване на Училището за родители, обоснова неговата необходимост в подкрепа на настоящите и бъдещи родители.

Г-жа Стефка Василева, председател на ЖБД „Майчина грижа,” в своя отговор подчерта, че днешното събитие е напълно в съзвучие в целите и мисията на организацията и се надява то да бъде начало на серия интересни и полезни срещи с настоящите и бъдещите родители.

Домакин на Училището за родители беше Търговски център Тера мол.

 

Датата и темата на следващата среща следете във фейсбук страницата на Дружеството https://www.facebook.com/mgrija.gb

Следвайте ни в Instagram https://www.instagram.com/maichina_grija_gb/